[Ninja Saga] Cheat level Bypass

  • Open your Ninja Saga then choose a character then click play.
  • Open Your Cheat Engine then target your browser (note: if you are using firefox select plugin-container.exe).
  • Scan 4bytes/ASROM then put your current money then click scan.
  • Go to ninja saga > shop then buy a smoke bomb then click X in the upper right.
  • Back in cheat engine, put your new money now then click next scan.
  • Double click the result (you will notice that the address is xxxxxx78).
  • change the Address from xxxxxx78 to xxxxxxAC then click ok. The value will be your current level.
  • Change the value to 60.
  • go to ACADEMY, KAGE ROOM, RECRUIT FRIENDS, SHOP or HUNTING building then enjoy (If you will bought something you need gold for it)(if you buy something in the shop it will have an error but it’ll be saved. You can also go Challenge a Friend that is higher level than you.
  • repeat step 9-10 if your level revert back or you can click Freeze.
This cheat allows you to do higher level missions so it will be good to use it with the 100% critical cheat that is STILL WORKING. – Ninja Saga 100% Critical Cheat xabduh.wordpress.com
Iklan

58 thoughts on “[Ninja Saga] Cheat level Bypass

  1. KK MAU TNYA LG DUNK, KO PAS AQ GANDAIN CHEAT CRITICAL DAN CHEAT BY PASS KOK TIBA2 DC SEH KNAPA YA?AQ DAH COBA BRULANG KALI KYK GINI MOLO?

  2. owh…aq ngerti sekarang sebab pas sesudah lawan boss vakue by pass nya brubah sndiri iya kan? makanya mesti di ubah jd 60 lg ya?, oh ya maintenance ninja saga kapan mas?

  3. tp kan mas klo yg lawan boss di hunting house cm bs sekali aja, maksud aq yg di misi, itu sering dc molo klo dah selesai….. d tunggu jawabannya,oh ya mas cr register di web ini apa ya mslahnya ada yg perlu make passwd

  4. hehehe masih jalan neh cheat…. tp jgn beli senjata… percuma aja… kalo dipake sebelum levelnya lsg error… kedetect kayaknya hehehe

  5. iya betul, akhirannya jadi 68 bukan 78 lagi. pertama2 sih bisa keluar 78, klo sekarang cuma muncul 68 kayaknya sih udah di patch deh sama admin NS-nya 😦
    cariin lagi donk gan yang baru cheatnya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s